Asiakkaamme

Tältä sivulta näet julkisia referenssejämme Suomessa. Asiakaslogojen alapuolelta löydät myös muutamia kuvauksia siitä, miten olemme auttaneet asiakkaitamme.

 

"Masterin ratkaisut ovat laadukkaita ja asiantuntijat erittäin osaavia sekä palveluhenkisiä." 
- palaute asiakastyytyväisyyskyselyssämme

 

Videoilla Teija Heroja Vivate Oy:stä ja Sirpa Mäkipere If Vahinkovakuutusyhtiöstä kertovat kokemuksiaan yhteistyöstä Master Suomen kanssa.

 

Asiakas-case

Puustelli-keittiöt ovat jo useita vuosia olleet alansa markkinajohtaja. Menestyksemme tällä hetkellä ja tulevaisuudessa riippuu asiakkaille tarjoamastamme palvelusta ja laadusta. Niiden takana ovat oikeat ihmiset.

Lue Puustelli-case

Ikea rekrytoi oikeaa asennetta asiakaspalveluun

Tavoitteena oli IKEAn Tukholmassa sijaitsevan tavaratalon nykyisen seulonta- ja rekrytointiprosessin optimointi ja laadun parantaminen. Rekrytointiprosessi uudistettiin ja käyttöön otettiin asiakaspalveluasennetta mittaava BRIGHT-testi Masterilta.

Lue IKEA-case

Näin Puustelli tunnistaa osaavimmat työntekijät

Lue kuinka Masterin ratkaisut sekä HR-data-analytiikka auttavat kansainvälisiä organisaatioita kuten Puustellia HR:n roolin nostamisessa strategiseksi kumppaniksi liiketoiminnalle.

Lue Puustelli-case

Poolia käyttää ACEa henkilövalinnoissa

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Heillä on ollut käytössä Masterin ratkaisut rekrytointiprosesseissa jo usean vuoden ajan ja äskettäin he ottivat myös ACE-kykytestin käyttöönsä.

Lue Poolia-case

Ascom käyttää EASIa

Usean vuoden ajan kansainvälinen viestintäteknologian tarjoaja Ascom AG on luottanut Masterin ratkaisuihin osana henkilövalintaprosessejaan. Äskettäin he ottivat käyttöönsä myös EASIn henkilöstön kehittämisessä ja esimiesten kouluttamisessa.

Lue Ascom-case

Stadium kouluttaa myyjiä EASI

Stadium kehittää myyjiensä osaamista räätälöityjen koulutusohjelmien avulla. Asiakaspalvelutaitojen kehittämistä toteutettiin Master EASI-kartoitukseen pohjautuvalla koulutuskonseptilla, joka on osoittautunut menestykseksi.

Lue Stadium-case