Asiakkaamme

Tältä sivulta näet julkisia referenssejämme Suomessa. Asiakaslogojen alapuolelta löydät myös muutamia kuvauksia siitä, miten olemme auttaneet asiakkaitamme.

 

"Masterin ratkaisut ovat laadukkaita ja asiantuntijat erittäin osaavia sekä palveluhenkisiä." 
- palaute asiakastyytyväisyyskyselyssämme

 

Videoilla Teija Heroja Vivate Oy:stä ja Sirpa Mäkipere If Vahinkovakuutusyhtiöstä kertovat kokemuksiaan yhteistyöstä Master Suomen kanssa.

 

Asiakas-case

Puustelli-keittiöt ovat jo useita vuosia olleet alansa markkinajohtaja. Menestyksemme tällä hetkellä ja tulevaisuudessa riippuu asiakkaille tarjoamastamme palvelusta ja laadusta. Niiden takana ovat oikeat ihmiset.

Lue Puustelli-case

Ikea rekrytoi oikeaa asennetta asiakaspalveluun

Tavoitteena oli IKEAn Tukholmassa sijaitsevan tavaratalon nykyisen seulonta- ja rekrytointiprosessin optimointi ja laadun parantaminen. Rekrytointiprosessi uudistettiin ja käyttöön otettiin asiakaspalveluasennetta mittaava BRIGHT-testi Masterilta.

Lue IKEA-case

Näin Puustelli tunnistaa osaavimmat työntekijät

Lue kuinka Masterin ratkaisut sekä HR-data-analytiikka auttavat kansainvälisiä organisaatioita kuten Puustellia HR:n roolin nostamisessa strategiseksi kumppaniksi liiketoiminnalle.

Lue Puustelli-case

Ascom käyttää EASIa

Usean vuoden ajan kansainvälinen viestintäteknologian tarjoaja Ascom AG on luottanut Masterin ratkaisuihin osana henkilövalintaprosessejaan. Äskettäin he ottivat käyttöönsä myös EASIn henkilöstön kehittämisessä ja esimiesten kouluttamisessa.

Lue Ascom-case

Stadium rakentaa EASIn avulla arvostavaa vuorovaikutusta

Stadium haluaa pitää huolta tiimien hyvinvoinnista ja yhteishengen säilymisestä. Yritys käyttää EASiä niin johtamisen, palautteenannon kuin toimivan yhteistyön rakentamiseen ja menetelmä on kerännyt laajasti positiivista palautetta henkilöstöltä.

Lue Stadium-case

Varma hyödyntää ACEa mielekkään työn mahdollistamisessa

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä sekä vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja. Varmistaakseen työn mielekkyyden, Varma hyödyntää rekrytoinneissaan kognitiivista kykytestiä.

Lue Varma-case

Operaria luottaa Masterin arviointityökaluihin

Operaria tarjoaa rekrytointi- ja henkilövuokrauspalveluja jo 20 vuoden kokemuksella. Laatu on toiminnan keskiössä ja siksi yritys on valinnut Masterin henkilöarviointimenetelmät palveluidensa kiinteäksi osaksi.

Lue Operaria-case

Teerenpeli hyödynsi dataa esikarsinnassa ja sai huipputekijän

Ravintola-, panimo- ja tislaamotoimintaa harjoittava perheyritys Teerenpeli Yhtiöt Oy:n rekrytoinnista tehtiin virtaviivainen ja läpinäkyvä: hakemusten esikarsintavaiheessa käytettiin henkilöarviointimenetelmiä tarvittavan asenteen ja kyvykkyyden selvittämiseksi.

Lue Teerenpeli-case