ASCOM: EASI käytössä koko organisaation kehittämisessä 

Kansainvälinen viestintäteknologian tarjoaja Ascom AG on jo vuosia luottanut Masterin ratkaisuihin osana henkilövalintaprosessejaan. Äskettäin he ottivat käyttöönsä myös EASIn henkilöstön kehittämisessä ja esimiesten kouluttamisessa.

David Whitehead, Head of Learning and Development Corporate HR kertoo:


"HR-ammattilaisille EASI-työkalu tarjoaa tehokkaan perustan tiimin kehittämiselle, henkilökohtaiselle valmentamiselle ja uraohjaukselle. EASI sopii kehitystyökaluksi kaikkiin henkilöstöryhmiin. Olemme menestyksekkäästi käyttäneet sitä kehityskeskusteluissa ja valmentamisessa. Kaikkein hyödyllisimmäksi valmentamisessa ja mentoroinnissa EASI on osoittautunut ristiriitatilanteissa, suoritusten parantamisessa, motivaation ohjaamisessa sekä urasuunnittelussa.

Erityisen tärkeänä pidämme sitä, että EASI on helppo ymmärtää, eikä se ole liian teoreettinen tai vaikeatajuinen. Tärkeää on myös se, että testikyselyiden hallinta on helppoa ja kyselyyn vastaaminen on yksinkertaista. Esimiehet saavat raporteista tarvitsemansa tiedot helposti ja nopeasti, ja myös testin tekijät saavat palautteesta arvokasta tietoa. Laajennettu raportti testin tekijälle on erittäin hyödyllinen tarjotessaan ideoita henkilökohtaiseen kehittymiseen."

Lue lisää EASI-työkalusta

EASI on helppo hallinnoida ja käyttäjille helppo täyttää. Esimiehet pystyvät hyödyntämään raportteja nopeasti ja tehokkaasti.

David Whitehead, Head of Learning & Development - Ascom AG

Lue lisää EASI-esitteestä

Lataa tästä