POOLIA: Kykytesti tuo varmuutta henkilövalintoihin 

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Heillä on ollut käytössä Masterin ratkaisut rekrytointiprosesseissa jo usean vuoden ajan ja äskettäin he ottivat myös ACE-kykytestin käyttöönsä.

ACE-kykytesti mittaa loogis-analyyttistä päättelykykyä ja se lisää onnistumisia rekrytoinneissa. Erityisesti arvioitaessa ehdokkaita johto- ja asiantuntijatehtäviin, ACE on hyödyllinen lisä, mutta se tuo tärkeää tietoa hakijan ongelmanratkaisukyvystä aina rekrytoitaessa tehtäviin, joissa on osattava yhdistellä tietoa eri lähteistä ja tehtävä niiden pohjalta oikeita johtopäätöksiä.

"ACE-kykytestin tulos on erittäin tärkeä tehtäessä henkilövalintoja asiantuntija- ja korkeamman tason tehtäviin" sanoo rekrytointikonsultti Eva Björkegren Poolialta.

Poolian ottaessa käyttöön ACE-kykytestin, he siirtyivät samalla Masterin Metis-järjestelmän käyttöön, jossa tietojen hallinta on helppoa. 

"Siirtyminen Metisin käyttöön oli helppoa ja erittäin nopeaa. Prosessien laatu on meillä yrityksen ydinarvo sekä tärkeä osa markkinointilupaustamme. ACE ja Metis istuvat täydellisesti laatustandardeihimme prosessien ja asiakaslupausten osalta. ACE on helppo hallinnoida ja sen joustavuus mahdollistaa erilaisten asiakkaiden tarpeisiin vastaamisen."

"ACE-kykytestin tulos on erittäin tärkeä tehtäessä henkilövalintoja asiantuntija- ja korkeamman tason tehtäviin"

Eva Björkegren, rekrytointikonsultti - Poolia

Lue lisää ACE-esitteestä

Lataa tästä