STADIUM KOULUTTAA MYYJIÄ EASI:LLA

Stadium kehittää myyjiensä osaamista räätälöityjen koulutusohjelmien avulla. Asiakaspalvelutaitojen kehittämistä toteutettiin Master EASI-kartoitukseen pohjautuvalla koulutuskonseptilla, joka on osoittautunut menestykseksi.

Stadium on pohjoismaiden suurin urheiluvälineitä myyvä kauppaketju, jolla on yli 140 myymälää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. 

Stadium järjesti valikoidulle joukolle myyjiä oman osaamisen ja kehittymisen tueksi räätälöidyn koulutusohjelman jo neljättä kertaa. Stadium halusi kehittää koulutuksen sisältöä ja tavoitteena oli parantaa ryhmätyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä antaa eväitä jokaisen yksilölliseen kehittymiseen.
”EASIn käyttö vie myyjien kehittämisen meillä täysin uudelle tasolle, ilmoitti aluepäällikkö Kimmo Kokkonen koulutuspäivän jälkeen.
 

ASIAKASPALVELUTAITOJEN KEHITTÄMISEEN UUSI KOULUTUSKONSEPTI EASI-KARTOITUSTA HYÖDYNTÄEN


Master Suomi suunnitteli asiakaspalvelutaitojen kehittämiseen koulutuskonseptin, jossa osallistujat kehittävät omaa asiakkaan kohtaamisessa ja myyntityössä tarvittavaa osaamistaan. Koulutuskonsepti perustuu EASI-kartoitukseen, joka selvittää muun muassa henkilön käyttäytymis- ja vuorovaikutustyylin. Lisäksi EASI mahdollistaa yhteistyötaitojen kehittämisen lisäämällä ymmärrystä erilaisuudesta.

Lähtökohtana koulutuksessa on myyjän itsetuntemuksen lisääminen, erilaisten vuorovaikutustyylien tiedostaminen, omien vahvuuksien hyödyntäminen ja terävimpien kompastuskivien hiominen. EASIn tuomaa tietoa hyödynnettiin monipuolisesti koulutuksen sisällössä ja erilaisissa harjoituksissa sekä kotitehtävissä.

”EASI on työkaluna ja mallina tosi hyvä. Se avaa myyjien silmiä hyvin ja pääsimme erittäin hyviin keskusteluihin asiakaspalvelusta. Myös kaupanpäättämisen vaiheeseen myyjät löysivät EASIn avulla uusia ideoita”, sanoi henkilöstöpäällikkö Heidi Öller koulutuksen jälkeen. 

Hän oli erittäin tyytyväinen saamansa koulutuskonseptin runkoon ja rakenteeseen. ”EASIn ja saamamme konseptin pohjalta meidän on helppo toteuttaa koulutukset itse jatkossa”, Heidi totesi tyytyväisenä.

EASI on työkaluna ja mallina tosi hyvä. Se avaa myyjien silmiä hyvin ja pääsimme erittäin hyviin keskusteluihin asiakaspalvelusta. Myös kaupanpäättämisen vaiheeseen myyjät löysivät EASIn avulla uusia ideoita.

Heidi Öller, HR-päällikkö - Stadium

Lue lisää EASI

Lataa esite