Master Suomi tekee sinustakin osaamisen tunnistamisen ja johtamisen asiantuntijan!

Ihmiset ja ihmisyys on busineksen supervoima. Me autamme yrityksesi kasvuun mahdollistamalla parhaat rekrytointipäätökset luotettavien menetelmien, jatkuvan koulutuksen ja henkilökohtaisen tuen avulla. Lisäksi varmistamme, että sinulla on aina paras tieto yksilöllisen johtamisen tueksi - avullamme siis tunnistat yritykseen sopivimmat osaajat ja pidät heidät tyytyväisinä!

Asiantuntijamme Suomessa

Kirsi Laine

Toimitusjohtaja, Partner, psykologi (PsM). Minulla on monipuolinen kokemus rekrytoinneista, suorahakuprosesseista ja arviointimenetelmien hyödyntämisestä yritysjohdon päätöksenteon tukena. Olen Suomen Psykologiliiton sertifioima henkilöarvioija ja henkilöarvioijien kouluttaja. Asiakkaiden eteen olen valmis tekemään vaikka kuperkeikkoja, ja työni teen pieteetillä, joskus varmaan vähempikin riittäisi. Työssä ja vapaalla olen innostunut oppimaan uutta, olkoon se neurotieteitä tai uusia liikuntalajeja.

Annika Vallo

Partner, Senior Talent & Business Advisor. Olen kovaa vauhtia savolaistuva lappilainen, jonka ammatillinen intohimo on auttaa ihmisiä ja yrityksiä kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Vapaa-ajallani treenaan voimanostoa, remontoin sekä ulkoilutan kotitoimistokoira Veraa. Autan sinua paikkariippumattomasti, joten olethan rohkeasti yhteydessä!

Johanna Förnäs

Senior Consultant. Olen asiakaslähtöinen liikkeenjohdon ammattilainen, jonka osaaminen ja kokemus konkretisoituvat asiakastyössä. Lisäksi olen kokenut valmentaja ja business coach. Vapaa-ajallani pelaan tennistä, padelia, nautin erilaisesta ryhmäliikunnasta sekä vietän aikaa lasteni kanssa. Elämme jatkuvassa muutoksessa ja näen, että minulla on 20 vuoden kokemukseni kautta kykyä sekä osaamista auttaa niin yrityksiä kuin yksilöitä löytämään uusia toimintatapoja sekä voimavaroja muutoksen keskellä.

Rajkumar Sabanadesan

Master EASI-valmentaja. Saavuin Suomeen turvapaikanhakijana 1994 ja tieni on kulkenut vastaanottokeskuksen asiakkaasta sen johtajaksi, myöhemmin myös muihin johtotehtäviin. Nykyään työskentelen johdon valmentajana. Erikoistun erityisesti johtoryhmien ja johtajien valmentamiseen sekä auttamaan organisaatioita muutosprosessien keskellä. Valmennuksissani hyödynnän monipuolista, rankkaakin kokemusta yhdistettynä tutkittuun tietoon ja saan kiitosta käytännönläheisyydestä ja tuloksellisuudesta.

Täältä löydät Master Preferred Partnerit!

Master Preferred Partnerit jakavat Master Suomen arvot laadusta, luotettavuudesta ja eettisyydestä. He käyttävät palveluissaan Masterin arviointityökaluja tuottaakseen ensiluokkaista lopputulosta asiakkailleen.

Paragraaffi

Paragraaffi auttaa sinua löytämään juridiikan ammattilaiset ja tulevaisuuden osaajat. Kumppanimme palveluihin kuuluvat mm. juridiikan suorahaut ja henkilöarvioinnit.

Tutustu Paragraaffin palveluihin!

Kaukinen Consulting

Kaukinen Consulting on uniikki, Suomen johtava ylimmän johdon urakonsultointiyritys. He auttavat johtajia ja johtajaksi haluavia ottamaan seuraavan askeleen urallaan ja menestyään työnhaussa.

Tutustu täältä johtajan urapalveluihin!

Master Suomi Oy

Erottajankatu 9 A
3.krs 00130 Helsinki

+ 358 44 505 1896

info@mastersuomi.fi

TILAA MASTER SUOMEN UUTISKIRJE

Kerran kuussa julkaistavasta uutiskirjeestämme pääset lukemaan rekrytoinnin ja henkilöstön kehittämisen ajankohtaisimmista trendeistä. Lisäksi jaamme uusimmat blogimme sekä tietoa suosituista webinaareistamme!

Subscribe

* indicates required

Master Suomi Oy käyttää tälle lomakkeelle kirjattuja tietoja sähköisen tiedottamisen ja markkinoinnin tarkoituksiin. Vahvista, että saamme olla yhteydessä:

© 2022 Master International A/S
Master and Value People are registered trademark of Master International A/S