EASI - moderni kehitystyökalu (Big 5)

EASI on uuden sukupolven typologia, joka mallintaa henkilön käyttäytymistä suhteessa motivaatioon yksilö- ja ryhmätasolla. Se tarjoaa visuaalisen, aidosti helppokäyttöisen mallin yksilön, tiimin ja johtamisen kehittämiseen.
Varaa tapaaminen (30min)!

Tunnista yksilön vahvuudet – EASI tarjoaa toimivan, visuaalisen työvälineen vaikuttavaan yksilö- ja tiimivalmennukseen

Yksilön kehittyminen

EASIn avulla voit käydä yksilötasolla keskustelua työstä ja siihen liittyvästä motivaatiosta esimerkiksi osana valmennusta tai kehityskeskustelua.

Ryhmävalmennus

EASI:n monipuolisten ryhmäprofiilien avulla voit toteuttaa vaikuttavaa valmennusta niin suurille kuin pienillekin tiimeille.

Johtamisen kehittäminen

Vahva itsetuntemus on tutkitusti yksi hyvän johtajan ominaisuuksista. EASI:n avulla opit ymmärtämään paremmin omaa ja tiimin käyttäytymistä, viestintää ja näiden taustalla olevia motivaatiotekijöitä.

Uraohjaus

Outplacement- tai uudelleensijoittamistilanteissa voit käyttää EASIä henkilön uratoiveisiin liittyvissä keskusteluissa.

Myynti- ja asiakaspalvelutaitojen kehittäminen

Käytä EASIä myös asiakkaisiin liittyvän toiminnan ja vuorovaikutuksen kehittämisessä - oman viestintä- ja vuorovaikutustaitojen tunnistaminen, vahvuuksineen ja kompastuskivineen, auttaa palvelemaan paremmin myös asiakkaita.

Tieteellinen tausta

EASI on viiden faktorin persoonallisuusteoriaan perustuva typologia. Testin on kehittänyt tanskalainen Master International A/S, jonka psykologit ja psykometriikan ammattilaiset varmistavat testien kansainvälisten vaatimusten mukaisen korkean laadun.

EASI:ssä on seuraavat normiryhmät: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Sveitsi, Itävalta ja kansainvälinen, joka käsittää 12 500 vastaajaa.

Testityökalua valittaessa on suositeltavaa olla tietoinen sen pätevyydestä ja luotettavuudesta. Markkinoilla on monia työkaluja, mutta kaikki eivät ole psykometrisesti validoituja eivätkä täytä arviointimenetelmille laadittuja standardeja. Masterin menetelmät ovat dokumentoituja ja täyttävät testien psykometrisille ominaisuuksille asetetut vaatimukset.

Reliabiliteetti - kuinka tarkka testitulos on?

Mediaani Alfa = 0.87 (käyttäytyminen) ja 0.89 (motivaatio)

Validiteetti - mistä voimme tietää, että metodilla mitataan sitä, mitä halutaan mitata?

Face-validiteetti = hyväksytty
Rakennevaliditeetti = 0.55 (erittäin korkea korrelaatio)

Referenssi: STADIUM haluaa pitää huolta tiimien hyvinvoinnista ja yhteishengen säilymisestä

Stadium käyttää Master EASiä niin johtamisen, palautteenannon kuin toimivan yhteistyön rakentamiseen. Menetelmä on kerännyt laajasti positiivista palautetta henkilöstöltä.

Lue koko artikkeli täältä!

Haluatko keskustella lisää johtamisen ja tiimien kehittämisestä EASI:n avulla?

Onnistuu!


Varaa kalenterista aika (30 min) etätapaamiseen.

Varaa aika täältä!

Master Suomi Oy

Erottajankatu 9 A
3.krs 00130 Helsinki

+ 358 44 505 1896

info@mastersuomi.fi

TILAA MASTER SUOMEN UUTISKIRJE

Kerran kuussa julkaistavasta uutiskirjeestämme pääset lukemaan rekrytoinnin ja henkilöstön kehittämisen ajankohtaisimmista trendeistä. Lisäksi jaamme uusimmat blogimme sekä tietoa suosituista webinaareistamme!

Subscribe

* indicates required

Master Suomi Oy käyttää tälle lomakkeelle kirjattuja tietoja sähköisen tiedottamisen ja markkinoinnin tarkoituksiin. Vahvista, että saamme olla yhteydessä:

© 2022 Master International A/S
Master and Value People are registered trademark of Master International A/S