{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Vastuullinen rekrytointi yrityksen kilpailukykynä

Vastuullinen rekrytointi on erinomainen keino erotttua kilpailussa parhaimmista osaajista ja ylipäätään parantaa työnantajakuvaa. Mutta mikä tekee rekrytoinnista vastuullista?

VOLYYMIREKRYTOINTI JA AUTOMATISOITU, PUOLUEETON ESIVALINTA - NÄIN ONNISTUT!

Automatisoi esikarsinta: Master auttaa löytämään sopivimmat osaajat ja selvittämään kulttuurillista yhteensopivuutta helposti ja kustannustehokkaasti jo ennen ainuttakaan haastattelua.

MYYNNIN REKRYTOINNIT JA SOVELTUVUUSARVIOINTI - NÄIN ONNISTUT!

Moni yritys elää myynnistä, mutta menestyvää myyjää ei ole helppo tunnistaa. Myyjä on ammattivaikuttaja, jolle työhaastattelu on työnäyte - tästä syystä myyjän soveltuvuusarviointi on tarpeen!

Asiantuntijoiden rekrytoinnit ja soveltuvuusarviointi - näin onnistut!

Asiantuntijoiden rekrytoinnit ja soveltuvuusarviointi kuuluvat yhteen asiakasrajapinnan tehtävistä aina johtoon asti. Näin tunnistat luotettavasti soveltuvuuden sekä tehtävään että yrityskulttuuriin.

Johdon rekrytoinnit ja soveltuvuusarviointi - näin onnistut!

Johdon rekrytoinneissa soveltuvuusarviointi tukee laadukasta päätöksetekoa ja kalliiden virherekrytointien minimoimista. Varmista siis, että sinulla on kaikki tarvitsemasi tieto päätöksenteon tueksi!

Asiakaspalvelun rekrytoinnit ja soveltuvuusarviointi - näin onnistut!

Avullamme tunnistat asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä vaaditun asenteen kustannustehokkaasti jo ennen ainuttakaan haastattelua - ja soveltuvuusarviointi vie kandidaatin aikaa vain 10 minuuttia!

Kehity yksilöiden ja tiimien johtajana - Master EASI:llä onnistut!

Autamme sinua johtamaan ihmisiä ja parantamaan työyhteisön monimuotoisuutta. Tunnista tiimien ja työntekijöiden vahvuudet ja kompastuskivet sekä yksilölliset viestintä- ja motivaatiotyylit.

Työntekijän perehdyttäminen - Master EASI:n avulla onnistut!

Avullamme luot heti alusta lähtien hyvää työntekijäkokemusta! Tarjoamme sinulle kaikki keinot työhön liittyvän soveltuvuuden, toiminta- ja vuorovaikutustyylin sekä motivaation selvittämiseen.

Rakenna ja johda toimivaa tiimiä Master EASI:n avulla - näin onnistut!

"Ihmiset ovat erilaisia", mutta mitä se konkreettisesti tarkoittaa? Autamme tuomaan näkyväksi erilaisten toiminta- ja motivaatiotyylien vahvuudet sekä välttämään väärinkäsityksiä ja konflikteja.