{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Näin toteutat puolueettoman esivalinnan rekrytoinnissa:

Esikarsi hakijat nopeammin ja puolueettomasti

Hakemusten käsittely on aikaavievää. Masterin online-testit ja automatisoitu esivalinta mahdollistavat nopean esikarsinnan tutkitusti relevantein perustein ja kognitiiviset vinoumat minimoiden. Ja mikä parasta: olemalla nopea ja puolueeton palvelet myös hakijaa ja mahdollistat hyvän hakijakokemuksen.

Tunnista yhteensopivuus tehtävään ja kulttuuriin

Aiempi kokemus ei tutkimusten mukaan ennusta menestystä tulevassa tehtävässä. Valikoimalla CV:n ja hakemuksen perusteella saatat ohittaa sopivimmat hakijat. Puolueeton esikarsinta vähentää perusteettomia olettamuksia ja saat heti luotettavaa tietoa henkilön soveltuvuudesta tehtävään ja yrityskulttuuriin.

Keskity olennaiseen eli henkilökohtaiseen haastatteluun

Hyvä hakijakokemus syntyy henkilökohtaisuudesta, joten keskitä resurssit juuri kyseiseen tehtävään sopivien henkilöiden haastatteluun. Masterin selkeät raportit ja haastatteluopas nopeuttavat haastatteluun valmistautumista ja mahdollistavat perusteellisen, valinnan kannalta olennaisen tiedon hankkimisen.

Vaali laatua - säästät samalla rahaa

Rekrytoinnissa resurssit ovat aina kortilla. Automatisoi rekrytoinnin esivalinta ja anna järjestelmän tehdä raskain, aikaavievin työ - jotta sinä ja sopiva hakija voitte kohdata rauhassa kasvotusten! Masterin online-testit alentavat mitattavasti rekrytoinnin kustannuksia, parantavat prosessin ja valinnan laatua ja lisäävät hakijatyytyväisyyttä.

Case Teerenpeli: Automatisoitu esivalinta

Teerenpeli hyödynti kolme vuotta sitten hakemusten esikarsintavaiheessa henkilöarviointimenetelmiä asiakaspalvelualalla vaaditun asenteen ja kognitiivisen kyvykkyyden selvittämiseksi - kumpikaan näistä kun ei näy CV:ssä ja hakemuksessa, joita tehtävään saapui lähemmäs 100. Lopputulos yllätti positiivisesti niin työnantajan kuin valitun kandidaatinkin.

...tai ota yhteyttä Masterin asiantuntijaan!