Huippuluokan koulutusta - vain asiakkaillemme

Me teemme sinusta osaamisen tunnistamisen asiantuntijan. Masterin online-testien ja toimintamallin käyttökoulutukset ovat erittäin kiiteltyjä! Tämän lisäksi tarjoamme täydennyskoulutuksia asiakkaillemme esimerkiksi haastattelutekniikoihin, perehdyttämiseen tai yksilölliseen johtamiseen liittyen.

Sertifiointikoulutukset

Palveluumme kuuluu aina perusteellinen koulutus, jossa opastamme sinua työkalujemme sekä haastattelumallimme käyttöön. Niiden avulla tunnistat osaamisen ja perehdytät osaajan sekä sitoutat hänet organisaatioonne.

Tutustu tarkemmin sertifiointikoulutuksiimme!

Jatkuva täydennyskoulutus asiakkaillemme

Miten toimitaan arviointitilanteessa kun hakija ilmoittaa, että hänellä on lukivaikeus? Entä mitä tehdä, kun hakija puhuu asian vierestä kuin papupata tai hänestä ei saa mitään irti? Entä kuinka selvittää, kuinka henkilö selviytyy painetilanteissa?

Asiakkaanamme saat vastauksen ja selvät toimintamallit näihin ja moniin muihin tilanteisiin. Voit osallistua kaikkiin koulutuksiin tai valikoida vain sinua eniten kiinnostavat aiheet.

Master Suomi Oy

Erottajankatu 9 A
3.krs 00130 Helsinki

+ 358 44 505 1896

info@mastersuomi.fi

TILAA MASTER SUOMEN UUTISKIRJE

Kerran kuussa julkaistavasta uutiskirjeestämme pääset lukemaan rekrytoinnin ja henkilöstön kehittämisen ajankohtaisimmista trendeistä. Lisäksi jaamme uusimmat blogimme sekä tietoa suosituista webinaareistamme!

Subscribe

* indicates required

Master Suomi Oy käyttää tälle lomakkeelle kirjattuja tietoja sähköisen tiedottamisen ja markkinoinnin tarkoituksiin. Vahvista, että saamme olla yhteydessä:

© 2022 Master International A/S
Master and Value People are registered trademark of Master International A/S