VALMENTAMINEN JA kehittäminen tehostuu oikeilla työkaluilla

Hyvät työkalut edistävät oppimista ja antavat kehittymiselle oikean suunnan. Omien vahvuuksien ja kompastuskivien tunnistaminen sekä ihmisten erilaisten toimintatyylien ymmärtäminen ovat lähtökohtia kaikissa työtehtävissä. Kuka tahansa ammattilainen tai mikä tahansa tiimi hyötyy vaikuttavammasta vuorovaikutuksesta.

Master EASI on käyttäytymis- ja motivaatiokartoitus, joka on tarkoitettu valmentajien ja kehittäjien työkaluksi. EASI:n keskeisimmät sovellusalueet ovat

 

 

Videolla Teija Heroja Vivate Oy:stä kertoo kokemuksiaan yhteistyöstä Master Suomen kanssa.

"Olemme soveltaneet EASIa moniin erilaisiin tilanteisiin. Työkalun suurin anti on ollut ihmisten oivallus omasta vuorovaikutustyylistään ja se, miten oman vuorovaikutustyylin tuntemalla voi tehostaa ymmärrystään muista ihmisistä ja kanssakäymisestä. Olemme käyttäneet EASIa tiimityöskentelyn syventämiseksi, asiakaskokemuksen parantamiseksi jopa suorissa asiakaskontakteissa asiakkaan tyylin tunnistamalla, vahvemman palautekulttuurin luomiseksi johtoryhmissä palaverikäytäntöjen tehostamiseksi, tiimidynamiikan kohottamiseksi ja useissa muissakin tilanteissa - EASI vastaa moneen tarpeeseen. Käyttäjät ovat olleet varsin tyytyväisiä työkaluun."

Noora Hyvätti, HR Partner - Vakuutusyhtiö IF