asiakastuki

Autamme sinua kaikkien Masterin menetelmien käytössä, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn valitsemistasi työkaluista ja Metis-järjestelmästä. 

Asiakastukemme on asiakkaidemme käytössä vapaasti. Autamme sinua kaikissa menetelmien ja järjestelmän käyttöön liittyvissä asioissa sekä täällä Suomessa että Master Internationalilla. Katso yhteystiedot tarkemmin alta.

Online-tuki

Hyödynnä Metis Online -tukea, johon pääset helposti Metis-järjestelmästä. Se tarjoaa apua nopeasti step-by-step -ohjeiden kera. 

tukipyynnöt

Voit lähettää meille tukipyynnön alla olevalla yhteydenottolomakkeella 24/7 ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

puhelintuki

Suomessa numerosta 010 3365 400. Mikäli emme ole välittömästi tavoitettavissa, jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä välittömästi vapauduttuamme. Tuki on suomenkielinen.

Kansainvälinen puhelintuki +45 7027 6070 vastaa klo 9:30 - 17:30 (Suomen aikaa). Mikäli it-asiantuntijamme eivät ole vapaana, käytäthän alla olevaa yhteydenottolomaketta.

artikkelit ja järjestelmätiedot

Asiakkaillamme on käytössään artikkeleita, dokumentaatiota ja ohjeita eri toiminnoista ja työskentelystä Masterin menetelmien kanssa. Ota yhteyttä tukeen tai Master Suomen asiantuntijoihin, mikäli tarvitset apua. 

Yhteydenotto

Kuulemme mielellämme sinusta. Yhteydenottolomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntösi.

Ota yhteyttä

Arviointeihin osallistujille

Näiltä sivuilta saat tietoa kuinka valmistautua ja mitä odottaa, kun olet tekemässä henkilöarviointiin liittyviä kyselylomakkeita/testejä.

Lue lisää

Hyödyllistä tietoa

Täältä pääset katsomaan hyödyllisiä artikkeleita, jotka auttavat ja opastavat sinua Masterin ratkaisujen käytössä ja käyttöönotossa.

Tarkastele tietoja

Tietosuojaseloste

Lue lisää