Metis-järjestelmän käyttäminen

Metis-järjestelmässä on panostettu siihen, että löydät nopeasti ja helposti tärkeimmät toiminnot. Voit tutustua Metis-järjestelmän mahdollisuuksiin omaan tahtiisi klikkaamalla painikkeita.

valitsimet

Kuvakkeiden alapuolella oikealla näet Valitsimet, joista on suoraan pääsy Metis-järjestelmän viiteen päänäkymään: Assessments, Henkilöluettelo, Criteria, Analyysi ja Raportit.

Valitsinta klikkaamalla pääset suoraan valitsemaasi näkymään. Assessment-valitsin avaa Assessment-luettelon.

Assessment-luettelosta pääset selaamaan ja järjestelmään Assessmentteja sekä hakemaan niistä tietoa. Viimeksi katsomiisi Assessmentteihin pääset myös käyttämällä vasemmassa reunassa olevaa listaa. Samoin niihin Assessmentteihin, jotka olet tallentanut Pikakuvakkeiksi.

TOIMINNOT

Valittuasi yhden tai usemman Assessmentin Assessment-luettelosta, Metis avaa Toiminnot-valikon, jossa voit valita seuraavan toimenpiteen tarpeesi mukaan.

Mikäli haluat nähdä Assessmentin tiedot, valitse Vastaajat & Asetukset valikosta, tai tuplaklikkaa Assessmentia.

takaisin luetteloon

Huomioi, että Assessments on edelleen valittuna Valitsimessa, kun Assessment aukeaa. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että Metis pysyy Assessment-näkymässä. Palataksesi luetteloon, klikkaa vasemmalla olevaa Takaisin luetteloon -painiketta.

siirtyminen näkymästä toiseen

Voit koska tahansa vaihtaa Metis-järjestelmän pääalueiden välillä klikkaamalla haluamaasi Valitsinta. Jos siirryt esimerkiksi Assessments-näkymästä Henkilöluettelo-näkymään, Metis muistaa minkä Assessmentin kanssa työskentelit, joten se avaa saman näkymän, kun palaat.