Metis2Go esittely

Metis2Go on kevyempi versio Metiksestä, joka mahdollista pääsyn Metis-järjestelmän tietoihin selaimesta, tableteilta ja älypuhelimilta - missä tahansa oletkin.

mitä Metis2Go:lla voi tehdä?

Metis2Go:n tarkoitus on tarjota nopea ja helppo pääsy testituloksiin missä tahansa ja miltä päätelaitteelta hyvänsä. Näet saapuneet testitulokset selaimella, tabletilla tai älypuhelimella ja pääset tarkastelemaan raportteja.

Metis2Go tarjoaa myös pääsyn tiettyihin perustoimintoihin, kuten esimerkiksi uusien arviointiprojektien luomiseen ja vastaajien kutsumiseen.

METIS2GO KÄYNNISTÄMINEN

Aloittaaksesi Metis2Go:n käyttämisen, mene osoitteeseen metis2go.master-online.com tietokoneesi, tablettisi tai älypuhelimesi internet selaimella. Kirjaudu sisään käyttäen samaa käyttäjätunnusta, salasanaa ja asiakas ID:tä kuin Metis Windows järjestelmässä.

Sisäänkirjautumisen jälkeen suosittelemme, että tallennat Metis2Go-aloitussivun suosikkeihin, jotta Metis2Go:n käynnistäminen on tulevaisuudessa mahdollisimman helppoa. Useimmat laitteet, mukaan lukien iPhone ja Android -älypuhelimet, sallivat Metis2Go:n tallentamisen pikakuvakkeeksi muiden tallennettujen applikaatioiden rinnalle.

KUINKA HAKEA KIRJAUTUMISTIEDOT

Jos sinulla ei ole kirjautumistietojasi suoraan käytettävissä, voit kopioida ne Metis Windows järjestelmän sisäänkirjautumisikkunasta tai hakea ne Tervetuloa Metikseen -sähköpostista, jonka sait ensimmäisen sisäänkirjautumisen mahdollistamiseksi. Tarvittaessa yrityksenne Metis-pääkäyttäjä voi lähettää tämän aloitussähköpostin uudelleen Käyttäjä-näkymästä Metis Windows järjestelmässä.

Metis2Go muistaa sisäänkirjautumistietosi, mukaan lukien asiakas ID:n, joten et joudu hakemaan kirjautumistietojasi jokaisen sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tietoturvasyistä Metis2Go tulee kuitenkin pyytämään salasanaasi vähintään kerran päivässä, mikäli käytät sovellusta usein.

METIS2GO KÄYTTÄMINEN

Metis2Go:n käyttäminen on yksinkertaista, käyttöliittymä on intuitiivinen ja selkeä. Seuraava opastevideo auttaa teitä pääsemään alkuun.