Uuden Metis-käyttäjän luominen

Alta löydät ohjeet siihen, miten luoda uusi käyttäjä Metis-järjestelmään ja lähettää käyttäjätiedot käyttäjälle.

Mene välilehdelle ”Metis-järjestelmänhallinta” ja valitse ”Käyttäjien kirjautumiset”.

”Käyttäjien hallinta” -sivulla valitse vasemmasta kulmasta ”+” -merkki (”uusi”).

Jos käyttäjä on jo olemassa ”Metis-käyttäjät” -valikossa, klikkaa ”valitse olemassa oleva henkilö” ja valitse oikea henkilö listasta. Jos käyttäjää ei ole olemassa, täytä kenttiin Etunimi, Sukunimi ja Sähköpostiosoite.

Kun olet täyttänyt henkilön tiedot, valitse ”Salasana” -kenttä ja kirjoita salasana.

Klikkaa ”Tallenna”.

Tallentamisen jälkeen valitse vasemmalla olevasta henkilövalikosta käyttäjä, jonka loit, ja klikkaa ”lähetä tilitiedot”.

Valitse pudotusvalikosta haluttu kieli mallisähköpostille ja paina ”Valmis”.

Järjestelmä lähettää nyt vastaanottajalle sähköpostin, joka sisältää käyttäjätunnuksen ja salasanan.