Voinko parantaa testitulostani harjoittelemalla?

TYÖPERSOONALLISUUSKYSELYT

Työpersoonallisuuskyselyt mittaavat käyttäytymiseen liittyviä mieltymyksiäsi. "Oikeita" tai "vääriä" vastauksia ei käyttäytymiseen liittyen ole, mutta tietyn tyyppinen käyttäytyminen voi sopia joihinkin tilanteisiin paremmin. Työpersoonallisuuskyselyt sisältävät yleensä useita erilaisia skaaloja tai tyylejä, joilla mieltymyksiäsi kuvataan.

Käyttäytymispreferenssit eivät tarkoita sitä, että henkilö aina käyttäytyisi niiden mukaisesti, mutta ne osoittavat tyypillisimmän käyttäytymistyylin tilanteissa, joissa omaa toimintatapaa ei tietoisesti pyritä muokkaamaan.

Esimerkkikysymys: Valitse yksi väittämä, joka kuvaa sinua "parhaiten" ja yksi väittämä, joka kuvaa sinua "huonoiten:

Katso esimerkki työpersoonallisuustestin palauteraportista

OPTO Pistemäärien Tulosraportti Esimerkki

KYKYPOTENTIAALIA MITTAAVAT TESTIT

Kykypotentiaalia arvioivien testien avulla tarkastellaan kyvykkyyttäsi loogiseen ja analyyttiseen päättelyyn ja ongelmanratkaisuun. Ne ovat kognitiivisia testejä, joilla on yhteyksiä älykkyystesteihin, joskin perusteellinen älykkyyden mittaaminen on työelämän kyvykkyyttä mittaavia testejä paljon laajempaa ja kattavampaa.

Kognitiivisten testien tehtävät saattavat muistuttaa työssä suoritettavia tehtäviä, mutta jotkut tehtävät eivät muistuta niitä lainkaan. Tärkeää on, että niillä pyritään mittaamaan kyvykkyyttäsi loogiseen päättelyyn ja ongelmanratkaisuun konteksista, iästäsi, koulutuksestasi tai sukupuolestasi riippumatta.

Esimerkkikysymys: Martta ansaitsee kaksi kertaa niin paljon kuin Viljami, joka ansaitsi neljä kertaa niin paljon kuin Juha ansaitsi viime vuonna. Jos Juha ansaitsi viime vuonna 34 000 €, kuinka paljon Martta ansaitsi?

Kokeile lisää kykypotentiaalia mittaavien testien tehtäviä

Kykypotentiaalia Mittaavien Tehtävien Esimerkkejä

Esimerkki kykytestin palauteraportista

ACE Kandidaatin Raportti Esimerkki

Master Suomi Oy

Erottajankatu 9 A
3.krs 00130 Helsinki

+ 358 44 505 1896

info@mastersuomi.fi

TILAA MASTER SUOMEN UUTISKIRJE

Kerran kuussa julkaistavasta uutiskirjeestämme pääset lukemaan rekrytoinnin ja henkilöstön kehittämisen ajankohtaisimmista trendeistä. Lisäksi jaamme uusimmat blogimme sekä tietoa suosituista webinaareistamme!

Subscribe

* indicates required

Master Suomi Oy käyttää tälle lomakkeelle kirjattuja tietoja sähköisen tiedottamisen ja markkinoinnin tarkoituksiin. Vahvista, että saamme olla yhteydessä:

© 2022 Master International A/S
Master and Value People are registered trademark of Master International A/S