{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

FAQ

Miten pääsen kirjautumaan sisään portaaliin?

Portaali on selainpohjainen ja löytyy osoitteesta https://app.master-hr.com/. Löydät portaalin kätevästi myös Master Suomen kotisivujen kautta klikkaamalla “Platform Login” sivun oikeasta ylänurkasta.

Voit kirjautua sisään portaaliin sähköpostiosoitteella, jolla tunnus on sinulle luotu, useimmiten työsähköpostiosoite. Salasana on oma henkilökohtainen kirjautumissalasanasi. Tämän jälkeen saat käyttämäsi tilin sähköpostiin vahvistuskoodin, jonka avulla pääset kirjautumaan sisään.

Mistä tiedän, onko testilinkki lähetetty arvioitavalle henkilölle?

Tarkista tilanne henkilöiden osalta klikkaamalla henkilön tiedot auki omalle välilehdelle. Jos nimen kohdalla lukee "Not Sent", silloin linkki ei ole lähtenyt. Klikkaa tällöin "Send invitations" ja saat näkyviin sähköpostin saatetekstin ja lähetyspainikkeen.

Mistä pääsen muokkaamaan omia käyttäjäasetuksia?

Sivun oikeasta reunasta käyttäjän tiedoista.

Miten lähetän raportin GDPR:n mukaisesti?

On suositeltavaa määrittää yrityksellenne, kandidaateille sekä mahdollisille asiakkaillenne sopivin ja turvallisin tapa käsitellä salaista tietoa. Arvioitava saa ladata oman tulosraporttinsa omalta tietokoneeltaan heti kun on tehnyt testin loppuun, mikäli olet mahdollistanut tämän. Tämä on tietosuojan näkökulmasta suositeltavin tapa. Mikäli lähetät raportteja sähköpostitse, kannattaa  ne suojata salasanalla tai käyttää mahdollisesti käytössänne olevaa turvapostia.

ACE-kriteeristöä määrittäessäni, jos valitsen Report-kohdasta Score-Reportin, onko se raportti mikä näkyy vain minulle? Meneekö arvioitavalle automaattisesti vain tulosraportti (ilman kriteeriä ym.)?

Valitse assessmentia luodessasi, saako kandidaatti raportin. Tähti(*) tarkoittaa, että raporttia ei voi ladata välittömästi testin tekemisen jälkeen. Score Report eli pistemäärien tulosraportti on raportti arvioitavalle. Saat käyttäjänä näkyviin kaikki muutkin raportit. Kriteeriä ei pysty liittämään arvioitavalle menevään raporttiin.

Onko tähdellä merkitty kenttä aina oletuskenttä?

Tähdellä merkitty on tämänhetkinen oletus.

Onko ACE General Problem Solving (High precision)* se laajempi testi? Jos haluan käyttää suppeampaa testiä, niin pitääkö minun valita  Standard Precision?

High precision on Korkea tarkkuus eli puhekielellä "pitkä ACE", aikaa käytettävissä enintään 75 min. Standard (normaali), aikaa käytettävissä enintään 30 min. Oletuksen voi vaihtaa oikeasta yläkulmasta asetuksista kohdasta "Testi".

Kannattaako minun valita Finnish Norm (kun kyse ei ole kansainvälisistä arvioinneista)?

Kyllä.

Määrittäessäni OPTO-kriteeristöä, kannattaako valita Expanded Score Report?

Arvioitavalle voi antaa kumman raportin vain. Laajennettu raportti (Expanded) näyttää alapiirteetkin, mutta Pistemäärien tulosraportti (Score Report) riittää oikein hyvin.

Suomenkielisessä versiossa tietyt asiat ovat edelleen englanniksi, mutta tämä on todennäköisesti jo tiedossanne?

Kyllä, valitettavasti käännökset eivät ole vielä kokonaan päivittyneet. Asiaa korjataan!