Esihenkilö, haluatko viestisi menevän paremmin perille?

Webinaari 18.9. kello 8.00–8.45

Webinaarissa opit:

 1. Mistä johtamisen kommunikointiin liittyvät haasteet kumpuavat
 2. Miten muut kokevat vuorovaikutuksesi - opit tunnistamaan omat ja muiden vahvuudet tiimityössä
 3. Konkreettisia vinkkejä oman viestinnän kehittämiseen ja muiden mukaan saamiseen

Ilmoittaudu mukaan!
  ”Ammatillinen intohimoni on auttaa ihmisiä ja yrityksiä kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tunnistamalla yksilölliset vahvuudet varmistetaan yrityksille oikeanlaisen osaamisen hankkiminen ja säilyttäminen - sekä liiketoiminnan kasvu.”

  Erilaiset ihmiset ovat kiinnostuneita asioista eri näkökulmista ja painottavat omassa viestinnässään itse tärkeiksi kokemiaan asioita

  Laajasti hyväksytyn käsityksen mukaan viestintäongelmat syntyvät, kun tilanteen toinen osapuoli ei pysty tarkastelemaan puheenaihetta toisen osapuolen näkökulmasta. Kun kaksi hyvin erilaista persoonaa viestii keskenään, on vaara yhteentörmäykselle, jos persoonan vuorovaikutustyylin vaikutusta viestin sisältöön ei ymmärretä, eikä osata asettua toisen asemaan.

  Erilaisilla viestintätyyleillä varustettujen ihmisten välinen vuorovaikutus onkin se kohta, jossa ristiriidat yleisimmin syntyvät. Kun opastamme esihenkilöitä huomioimaan vastaanottajan vuorovaikutustyyliä sekä mukauttamaan tarvittavissa määrin omaa viestintää, meiltä lähes aina kysytään: "Entäs sitten kun viestin ryhmälle - eikö se mene vähän hankalaksi?"

  Tule kuulemaan johtajan vinkit vuorovaikutukseen - ja tee johtamisesta piirun verran / edes hieman helpompaa!

  Ilmoittaudu mukaan!
   Master Suomi Oy

   Erottajankatu 9 A
   3.krs 00130 Helsinki

   + 358 44 505 1896

   info@mastersuomi.fi

   TILAA MASTER SUOMEN UUTISKIRJE

   Kerran kuussa julkaistavasta uutiskirjeestämme pääset lukemaan rekrytoinnin ja henkilöstön kehittämisen ajankohtaisimmista trendeistä. Lisäksi jaamme uusimmat blogimme sekä tietoa suosituista webinaareistamme!

   Subscribe

   * indicates required

   Master Suomi Oy käyttää tälle lomakkeelle kirjattuja tietoja sähköisen tiedottamisen ja markkinoinnin tarkoituksiin. Vahvista, että saamme olla yhteydessä:

   © 2022 Master International A/S
   Master and Value People are registered trademark of Master International A/S