EASI ja Yhteistyön kehittäminen tiimissä

Kaikki tiimit kaipaavat kehittämistä. Tiimin sisäisten suhteiden ja ryhmädynamiikan vaikutusten ymmärtäminen yhteistyöhön auttaa kehittämään tiimityötä tehokkaammaksi ja tiimin jäseniä kunnioittavammaksi.

Tässä webinaarissa tarkastelemme sitä, miten erilaisten EASI- käyttäytymis- ja vuorovaikutustyylien ymmärtäminen kehittää hyvin toimeentulevaa tiimiä, mutta miten toisaalta voit parantaa työilmapiiriä ja ymmärtää ryhmädynamiikan vaikutuksia paremmin.  

 

Webinaarin sisällössä

  • Erilaiset käyttäytymis- ja vuorovaikutustyylit työssä
  • Luottamuksen ja yhteishengen edistäminen
  • Huonoon työkäyttäytymiseen vaikuttavat tekijät
  • Miten tiimidynamiikka rakentuu ja miten sitä voi muokata?
  • Ongelmakohtien tunnistaminen ja asioiden kehittäminen yhdessä
  • Tiimikartan rakentaminen

 

Aika: ti 28.5.2019 klo 8.30 - 10.00

Webinaari on maksuton ja se sisältää henkilökohtaisen EASI-kartoituksen. Kartoituksen täytettyäsi saat ladattua itsellesi 19-sivuisen tulosraportin.

 

Ilmoittaudu webinaariin tästä

 

TUTUSTU MYÖS MUIHIN KEVÄÄN WEBINAAREIHIN

 

EASI on todella vahva työkalu kun haluat tehostaa organisaatiosi tuloksellisuutta. Henkilöstön tunnistaessa vuorovaikutustyylinsä, se osaa huomioida viestinnässään ja toiminnassaan laaja-alaisesti jokaisen yksilönä ja tehostaa näin yhteistyötä. EASI auttaa keskinäisessä kommunikoinnissa, palautteenannossa sekä käytäntöjen ja rutiinien yhteisessä kehittämisessä. Asiakaspalaute EASIsta on ollut huikean hyvää, jokainen asiakkaani on ollut tyytyväinen EASIn tuomiin mahdollisuuksiin nostaa oman organisaationsa toimintaa uudelle tasolle.

Wiki Wikström, toimitusjohtaja - Leapmoon Oy