Olemme kasvuyritysten kumppani osaajien tunnistamiseen ja sitouttamiseen!

Kasvaville pk-yrityksille jokainen rekrytointi on kriittinen, sillä epäonnistuminen maksaa joko paljon rahaa tai hankaloittaa merkittävästi markkinapotentiaalin ulosmittaamista. Samaan aikaan koetaan aikaavieväksi ja hankalaksi tunnistaa henkilöt, jotka pärjäävät juuri tässä tehtävässä ja yrityskulttuurissa. Jos samaistut, olet oikeassa paikassa! Autamme poistamaan epävarmuutta rekrytointipäätöksestä sekä tunnistamaan tavat, joilla onnistut paremmin uuden tekijän sitouttamisessa - heti alusta lähtien.
Varaa tapaaminen tästä!

Näin autamme Sinua tunnistamaan oikean osaamisen ja onnistumaan rekrytoinnissa

Näin autamme Sinua tunnistamaan oikean osaamisen ja onnistumaan rekrytoinnissa

Tarkka tehtävänkuvan määrittely on tutkitusti yksi eniten rekrytoinnin onnistumiseen vaikuttava tekijä. Toimintamallimme avulla tunnistat hakijan potentiaalin, työskentelytavat sekä mittaat sopivuutta organisaatioon. Kun tiedämme tarkkaan mitä osaamista haetaan ja millaiseen työympäristöön, rekrytoinnin onnistumisen edellytykset kasvavat kohisten!

Uniikki haastattelutapa ja markkinoiden parhaat online-työkalut rekrytoinnin tueksi

Me koulutamme sinut työkalujemme käyttöön sekä haastattelutapaan! Ratkaisumme sisältää luotettavat, mutta helppokäyttöiset online-työkalut sekä haastattelutavan, joka tuottaa arvoa myös hakijalle. Ratkaisumme avulla pystyt selvittämään hakijan pärjäämisen kannalta olennaiset asiat. Lisäksi ratkaisumme poistaa epävarmuutta ja riskejä rekrytointipäätöksestä, auttaa uuden henkilön perehdyttämisessä sekä hänen johtamisessaan.

HR-asiantuntija aina palveluksessasi - ilman tuntiveloitusta

Luit oikein! Tiettyjen omien HR-toimintojen rakentaminen voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Asiakkaanamme sinulla on aina Masterin asiantuntija apuna tiimissäsi: saat käyttöösi tarvitsemasi HR-osaamisen sekä henkilökohtaista sparraustukea ilman lisäveloitusta. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme täysin veloituksettomia lisäkoulutuksia rekrytointiin, perehdyttämiseen sekä johtamiseen.

Blogi: Yksisarvinen nimeltä Hakijan Motivaatio

Kun rekrytoijilta kysytään, hakijan motivaatio työtehtävää kohtaan on merkittävin rekrytointipäätökseen liittyvä tekijä. Paradoksaalisesti iso osa hakijoista vastaa heille esitettyihin kysymyksiin motivaationaan saada työpaikka.

Klikkaa blogiin ja selvitä, oletko sinäkin tietämättäsi antanut hakijan motivaatiolle liian suurta painoarvoa.

Blogiin!

Miltä kuulostaisi, jos voisit tunnistaa juuri teille sopivan osaajan, joka kerta? Avullamme se on mahdollista.

Varaa täältä sopiva aika, niin jutellaan!

Master Suomi Oy

Erottajankatu 9 A
3.krs 00130 Helsinki

+ 358 44 505 1896

info@mastersuomi.fi

TILAA MASTER SUOMEN UUTISKIRJE

Kerran kuussa julkaistavasta uutiskirjeestämme pääset lukemaan rekrytoinnin ja henkilöstön kehittämisen ajankohtaisimmista trendeistä. Lisäksi jaamme uusimmat blogimme sekä tietoa suosituista webinaareistamme!

Subscribe

* indicates required

Master Suomi Oy käyttää tälle lomakkeelle kirjattuja tietoja sähköisen tiedottamisen ja markkinoinnin tarkoituksiin. Vahvista, että saamme olla yhteydessä:

© 2022 Master International A/S
Master and Value People are registered trademark of Master International A/S