Olemme kasvavien yritysten kumppani osaajien tunnistamiseen ja sitouttamiseen

Osaavat työntekijät ovat yrityksille tärkeä kilpailuetu. Etenkin kasvuyrityksille osaavan tekijän tunnistaminen ja sitouttaminen on yrityksen menestyksen kannalta kriittistä. Me Master Suomella tarjoamme asiakkaillamme toimivat työkalut, helpot toimintamallit sekä jatkuvan tuen ihmisiin liittyvään päätöksentekoon - jotta kriittisiä rekrytointipäätöksiä ei tarvitse tehdä pelkkien vaikutelmien ja oletusten varassa. Tällä sivulla näet, mistä elementeistä palvelumme rakentuu.
Varaa tapaaminen!

Olemme kasvuyritysten kumppani osaajien tunnistamiseen ja sitouttamiseen!

Virherekry vesittää kasvua - se maksaa rahaa ja mahdollisesti kauppaa. Autamme poistamaan epävarmuutta ja tunnistamaan tavat, joilla onnistut paremmin uuden tekijän sitouttamisessa, heti alusta asti.

Tutustu ratkaisuun!

Laadukkaan henkilöarvioinnin ei tarvitse olla vaikeaa, kallista tai aikaa vievää - meiltä saat kaiken tarvitsemasi

Saat käyttöösi vain menetelmiä, joilla on näyttöä parjääjien tunnistamisessa. Juuri teille sopivien osaajien tunnistaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa ja vaivatonta!

Tutustu Masterin menetelmiin!

HR-asiantuntija palveluksessasi - ilman tuntiveloitusta

Luit oikein! Masterin asiakkaana sinulla on aina käytössäsi rekrytoinnin ja henkilöstön kehittämisen asiantuntija - henkilökohtainen tuki sisältyy aina hintaan.

Tutustu Masterin asiantuntijoihin!

Huippuluokan koulutusta - vain asiakkaillemme

Sertifiointikoulutuksemme ovat erittäin kiiteltyjä. Lisäksi saat asiakkaanamme jatkuvaa rekrytoinnin ja johtamisen täydennyskoulutusta ilman erillistä veloitusta. Me teemme sinustakin asiantuntijan!

Tutustu sertifiointikoulutuksiimme!

Master Suomi Oy

Erottajankatu 9 A
3.krs 00130 Helsinki

+ 358 44 505 1896

info@mastersuomi.fi

TILAA MASTER SUOMEN UUTISKIRJE

Kerran kuussa julkaistavasta uutiskirjeestämme pääset lukemaan rekrytoinnin ja henkilöstön kehittämisen ajankohtaisimmista trendeistä. Lisäksi jaamme uusimmat blogimme sekä tietoa suosituista webinaareistamme!

Subscribe

* indicates required

Master Suomi Oy käyttää tälle lomakkeelle kirjattuja tietoja sähköisen tiedottamisen ja markkinoinnin tarkoituksiin. Vahvista, että saamme olla yhteydessä:

© 2022 Master International A/S
Master and Value People are registered trademark of Master International A/S