Laadukkaan henkilöarvioinnin ei tarvitse olla vaikeaa, kallista tai aikaa vievää - meiltä saat kaiken tarvitsemasi

Ratkaisumme sisältää aina työpersoonallisuustestin ja kognitiivisen kykytestin, sillä näiden merkitys rekrytoinnin onnistumisessa on todennettu useissa kansainvälisissä tutkimuksissa. Olemme ylpeitä online-testiemme monipuolisuudesta, helppokäyttöisyydestä ja paikkariippumattomuudesta - parhaimmillaan asiakkaamme ovat onnistuneet sekä vähentämään rekrytointiin menevää aikaa sekä tuottamaan parempaa hakijakokemusta. Lisäksi autamme hyödyntämään arvioinnissa kerätyn tiedon johtamisessa - heti alusta lähtien.
Varaa tapaaminen, niin jutellaan!

Näin autamme Sinua tunnistamaan oikean osaamisen ja onnistumaan rekrytoinnissa

Näin autamme Sinua tunnistamaan oikean osaamisen ja onnistumaan rekrytoinnissa

Tarkka tehtävänkuvan määrittely on tutkitusti yksi eniten rekrytoinnin onnistumiseen vaikuttava tekijä. Toimintamallimme avulla tunnistat hakijan potentiaalin, työskentelytavat sekä mittaat sopivuutta organisaatioon. Kun tiedämme tarkkaan mitä osaamista haetaan ja millaiseen työympäristöön, rekrytoinnin onnistumisen edellytykset kasvavat kohisten!

Uniikki haastattelutapa ja markkinoiden parhaat online-työkalut rekrytoinnin tueksi

Me koulutamme sinut työkalujemme käyttöön sekä haastattelutapaan! Ratkaisumme sisältää luotettavat, mutta helppokäyttöiset online-työkalut sekä haastattelutavan, joka tuottaa arvoa myös hakijalle. Ratkaisumme avulla pystyt selvittämään hakijan pärjäämisen kannalta olennaiset asiat. Lisäksi ratkaisumme poistaa epävarmuutta ja riskejä rekrytointipäätöksestä, auttaa uuden henkilön perehdyttämisessä sekä hänen johtamisessaan.

HR-asiantuntija aina palveluksessasi - ilman tuntiveloitusta

Luit oikein! Tiettyjen omien HR-toimintojen rakentaminen voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Asiakkaanamme sinulla on aina Masterin asiantuntija apuna tiimissäsi: saat käyttöösi tarvitsemasi HR-osaamisen sekä henkilökohtaista sparraustukea ilman lisäveloitusta. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme täysin veloituksettomia lisäkoulutuksia rekrytointiin, perehdyttämiseen sekä johtamiseen.

Master OPTO -työpersoonallisuustesti

Master OPTO:n avulla saat tietoa henkilön sopivuudesta tehtävään ja yrityskulttuuriin samalla, kun tuotat arvostavaa haastattelukokemusta. Luotettavan, psykometrisen teknologian käyttäminen ei koskaan ole ollut näin helppoa ja nopeaa!

Lue lisää!

Master ACE -kognitiivinen kykytesti

Master ACE nauttii ansaitusti suosiota yhtenä markkinoiden helppokäyttöisimmistä, mutta samalla laadukkaimmista kykytesteistä. Kognitiivinen kykytesti soveltuu yhtä lailla sekä johtavassa asemassa olevien että trainee-ohjelmiin hakevien oppimis- ja ongelmanratkaisukyvyn eli potentiaalin varmistamiseksi.

Lue lisää!

Viisi hyvää syytä käyttää Masterin arviointiratkaisua

Tiedät tarkkaan mitä haet ja mitä menestyminen vaatii

Pieleen mennyt tai puutteellinen tehtävänkuvan määritys ennen rekrytoinnin aloittamista on yksi yleisimpiä syitä epäonnistumiseen. Ihanteellista henkilöä kuvaavien adjektiivien miettimisen sijaan on tärkeää pohtia, mitä henkilö tekee päivittäin ja mitä onnistuminen häneltä vaatii. Master tarjoaa käyttöösi helpon toimintamallin tarkan tehtävänkuvan määrittelemiseksi juuri teidän organisaatiossa ja toimintaympäristössä. Kun tiedät tarkkaan, mitä haetaan, onnistuminen on aina vain todennäköisempää!

Näet pintaa syvemmälle ja tunnistat potentiaalin - aidosti

Aiempi kokemus ei ennusta menestystä tulevassa tehtävässä. Valikoimalla CV:n ja hakemuksen perusteella saatat siis ohittaa sopivia hakijoita. Laadukkaan työpersoonallisuustestin ja kykytestin avulla pystyt sekä tekemään puolueettomampaa ja osuvampaa esivalintaa sekä käymään syvällisen, valmentavan keskustelun, joka auttaa näkemään pintaa syvemmälle. Samalla pystyt välttämään virhepäätelmiä ja arvioimaan puolueettommin henkilön soveltumista tehtävään ja yrityskulttuuriin.

Selvität henkilön oppimis- ja ongelmanratkaisukyvyn suhteessa tehtävään

Jos työhakemuksia on uskominen, olemme kaikki "nopeita oppimaan". Totuus kuitenkin on, että suurin osa meistä on keskitasoisia oppijoita. Mitä enemmän vastuuta ja mitä vähemmän yrityksessä on tarkkaa ohjeistusta, sitä tärkeämpää on kyky erottaa olennainen tieto ja tehdä parhaita loogisia päätelmiä. Kykytestin avulla mittaat näitä ominaisuuksia suhteessa tehtävän vaatimustasoon. Master ACE on markkinoiden parhaimmistoa – sitä arvostavat sekä henkilöarviointipsykologit kuin inhouse-rekrytoijatkin.

Voit keskittyä olennaiseen - haastatteluun

Rekrytoinnissa resurssit ovat aina kortilla. Useat asiakkaistamme hyödyntävät suosituksestamme Masterin hakijaystävällisiä menetelmiä esivalinnassa – sopivimmat henkilöt tunnistetaan heti alkumetreillä ja näin voidaan optimoida sekä rekrytoijan että hakijan ajankäyttöä. Koska hyvä hakijakokemus syntyy henkilökohtaisuudesta, keskitä resurssit juuri kyseiseen tehtävään sopivien henkilöiden haastatteluun - hyödyntämällä testejä esivalinnassa, sinulla on aikaa kohdata sopiva hakija rauhassa!

Vältät kalliit virherekrytoinnit ja sitoutat osaajat

Masterin online-testit ovat helppokäyttöisiä ja psykometrisesti luotettavia - saat käyttöösi tiedon, jonka avulla voit välttää kalliita virherekrytointeja. Lisäksi työpersoonallisuus- ja kognitiivisen kykytestin pohjalta käyty keskustelu tukee perehdyttämistä ja johtamista - tarjoamme tähänkin hyväksi havaittuja toimintamalleja. Kun tiedät jo alkuun tarpeeksi hakijan todellisista vahvuuksista ja kompastukivistä, pystytte paremmin lunastamaan odotukset – puolin ja toisin.

Miltä kuulostaisi, jos voisit tunnistaa juuri teille sopivan osaajan, joka kerta? Avullamme se on mahdollista.

Varaa tapaaminen, niin jutellaan!

Masterin menetelmät täyttävät tiukat kansainväliset standardit:

Master Suomi Oy

Erottajankatu 9 A
3.krs 00130 Helsinki

+ 358 44 505 1896

info@mastersuomi.fi

TILAA MASTER SUOMEN UUTISKIRJE

Kerran kuussa julkaistavasta uutiskirjeestämme pääset lukemaan rekrytoinnin ja henkilöstön kehittämisen ajankohtaisimmista trendeistä. Lisäksi jaamme uusimmat blogimme sekä tietoa suosituista webinaareistamme!

Subscribe

* indicates required

Master Suomi Oy käyttää tälle lomakkeelle kirjattuja tietoja sähköisen tiedottamisen ja markkinoinnin tarkoituksiin. Vahvista, että saamme olla yhteydessä:

© 2022 Master International A/S
Master and Value People are registered trademark of Master International A/S